uncompromised living

waarom kiezen voor Skilpod?

Traditionele bouwbedrijven gaan ervan uit dat bouwen per se traag gaat, onderhevig is aan de grillen van het weer en dat onaangename verrassingen onvermijdelijk zijn. Maar klopt dat wel? Wat als je alle veronderstellingen van tafel veegt en van nul af aan het bouwproces uittekent?

Dat is precies wat Skilpod doet: tabula rasa in de woningbouw. Al 10 jaar lang hertekenen en innoveren we, met open geest en de mindset van designers en ingenieurs, tot design en functionaliteit perfect samenkomen. Zo komen we tot ons assortiment aan instapklare prefab modulaire woningen. Met deze aanpak haalden we al verschillende awards binnen.

Kiezen voor Skilpod is kiezen voor een andere, revolutionaire manier van bouwen, zonder compromissen op vlak van kwaliteit en duurzaamheid. Een mooie, degelijke thuis, zonder jarenlang bouwgedoe. Zodat jij tijd hebt voor leukere dingen.

waar kan je een Skilpod bouwen?

Skilpods zijn volwaardige woningen die je in principe mag plaatsen op elke kavel die geschikt is voor permanente bewoning. Er zijn geen speciale voorwaarden om er eentje te mogen bouwen.

We bouwen Skilpods in heel België en het Zuiden van Nederland. Check of je bouwgrond geschikt is voor een Skilpod op basis van onze lijst met belangrijkste punten, of contacteer ons. Opgelet, voor Nederland hebben we een aangepast assortiment.

Op een beperkt aantal plaatsen kan je Skilpods inclusief bouwgrond aankopen. Je vindt het overzicht bij projecten.

zet de eerste stap naar een nieuwe thuis

Benieuwd naar meer? Zit je met vragen? Kom je graag eens op bezoek in ons atelier? Aarzel niet een neem contact op. We helpen je graag verder.

Duik in onze populairste blogartikels