Skilpod ambassadors Patricia en Gert voor hun Skilpod #100

reviews — zo ervaarden andere klanten Skilpod

Een nieuw huis laten bouwen, dan heb je ook graag dat je de juiste bouwpartner onder de arm neemt. Deze zoektocht is niet altijd even makkelijk. Zeker als je je daarnaast nog verder aan het verdiepen bent in prefab en modulair bouwen. (Tip: bekijk zeker ons artikel over de voor- en nadelen van modulair bouwen).

Om je zoektocht wat te vergemakkelijken delen we graag de reviews van onze klanten en lichten we onze eigen ervaring ook even toe.

meer dan 10 jaar ervaring in modulair bouwen

Skilpod is opgericht in 2012 en kan dus terugblikken op een decennium aan ervaring. We hebben een mooi archief aan realisaties waar we met trots naar kunnen terugkijken. Voor wie kaas gegeten heeft van financiën: onze jaarrekeningen vind je netjes terug bij de balanscentrale.

We zijn in al die jaren meermaals doorgelicht, vanuit verschillende hoeken: door journalisten, voor reportages allerhande, door de bouwsector zelf, voor onze Thor Award en door ondernemingsorganisatie JCI, voor de JCI Award die onze founder Filip Timmermans gewonnen heeft. Die awards krijg je niet zomaar voor wat prutswerk, daar moet je tastbare resultaten voor kunnen aantonen.

We zijn ook trotse ontvanger van de steun van onze investeerders Van Roey, Futech, Welvaartsfonds en het Agentschap Innoveren van de Vlaamse overheid. Dankzij hen staan we nog steviger in onze schoenen en we beschouwen hun steun als een bijkomend kwaliteitslabel.

een enthousiaste en toffe community

Maar als we heel eerlijk zijn is er maar één ding dat telt: tevreden klanten. Voor ons is het ultieme bewijs dat we goed bezig zijn, wat we elke dag in onze mailbox zien: mensen die bij ons komen aankloppen, nadat vrienden, familie of collega’s al een Skilpod hebben gekocht en ons hebben aangeraden.

We zijn dan ook zeer blij dat we zo’n positieve community achter ons hebben staan en hopen nog veel meer mensen in die community te mogen verwelkomen.

reviews en ervaringen uitgelicht

genieten in het Zuiden, een buitenverblijf voor Karin & Vincent

Soms kan het interessant zijn om jezelf eens door de ogen van een ander te zien. Zo blijkt dat voor Karin en haar partner Vincent, die door de week wonen en werken in een Nederlandse kustplaats, een klein Belgisch dorpje een heerlijke exotische bestemming is. Ver weg van de zeewind en kou, gezellig tussen de Haspengouwse fruitbomen. Voor hen was Skilpod een handige partner om snel en gemakkelijk een tweede huis in "het Zuiden" te bouwen. 

Lees de volledige review van Karin & Vincent >

Leefruimte in een Skilpod #100, zithoek bij het groot raam

waarom Sigrid en Erik graag met Skilpod bouwden

Na veel eerdere ervaringen met bouwen en verbouwen, zochten Sigrid en Erik naar een nieuwe thuis, zonder kopzorgen. Na een bezoek aan ons open atelier waren ze helemaal overtuigd. 9 maanden na ondertekening van hun contract konden ze al inhuizen in hun nieuwe nestje, vlak naast de ouders van Sigrid. Geen keuzestress, snel bouwen en de parate dienst naverkoop waren volgens hen de grootste pluspunten. 

Lees de volledige review van Erik en Sigrid >

Leefruimte en keuken in een Skilpod #144

de voordelen van Skilpod volgens Lucie

  1. De betrouwbare mensen: "Ik kreeg altijd dezelfde persoon aan de lijn, die weet wie je bent en hoe het met de werken stond. Ik was altijd goed op de hoogte."
  2. Hoe tof het hele team is. Het was heerlijk om elke dag naar hier te komen en samen een koffietje te drinken.
  3. Hoe weinig stress het hele proces haar gaf.

Lees de volledige review van Lucie >

Leefruimte in een Skilpod #108 houtskeletbouw woning

zo ervaarde Kenny Skilpod

“Heel even heb ik getwijfeld,” zegt Kenny. Omwille een persoonlijke tegenslag zette ze het project een tijdje on hold, maar dat was van korte duur. “Ik had een aantal mensen rondom mij die me konden ondersteunen op technisch gebied, omdat ik dacht dat dat mijn valkuil ging zijn, maar ik heb er nooit beroep op moeten doen. Als er iets was, kon ik altijd bij Skilpod terecht. Zelfs voor mij als vrouw zonder bouwkennis was alles duidelijk.” Voor de plaatsing vroeg ze zich nog af of ze ergens op moest letten, nog iets moest doen, maar opnieuw bleek alles geregeld. “Ook de werkmannen die de plaatsing deden konden mijn vragen beantwoorden.”

Lees de volledige review van Kenny >

Skilpod #100 prefab bungalow woning met carport in zwarte steenstrips

waarom Patricia en Gert van Skilpod houden

  1. De afterservice. Ze werden altijd snel geholpen en voelden een klik met de mensen die over de vloer kwamen
  2. Het design, zeker de rode steenstrips. Patricia snapt niet dat mensen iets anders kiezen.
  3. Groen bouwen en wonen. Dat was een absolute voorwaarde voor Gert om te kopen en daar is zeker aan voldaan.

Lees de volledige review van Patricia en Gert >

Skilpod ambassadors Patricia en Gert voor hun Skilpod #100

de ervaring van Louise in haar Skilpod #140

“Rond maart 2021 kwamen we voor het eerst in contact met Skilpod, in augustus van datzelfde jaar konden we al verhuizen! We werden telkens aangenaam ontvangen door Toon-Bert die steeds klaarstond met het nodige advies. Nadat we alles goed hadden besproken, moesten we enkel nog wachten op het moment van levering. Nu ja, als je 3 maanden ‘’wachten’’ kan noemen… We wonen nu al meer dan een half jaar in onze Skilpod #140 en genieten nog elke dag van al die lichtinval, dat strak design én van hoe onderhoudsvriendelijk de woning is. We zouden deze manier van bouwen aan iedereen aanbevelen! Bedankt, Skilpod!”

Bekijk onze andere reviews op Google >

Keuken in Skilpod #140 woning met keukeneiland en matzwarte details